rOndreis
Costarica.nl
Nederlandstalige service in Costa Rica Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen
 

Vakantie in Costa Rica

Fascinerende landschappen, indrukwekkende flora en fauna en prachtige zandstranden: Costa Rica zal je één van de mooiste vakanties uit je leven bezorgen.

Van de zonnige stranden zit je vaak direct al in de limegroene jungles en de Disney-achtige cast van wezens die daar woont: apen, toekans, luiaards, kaaimannen, tapirs, jaguars, reptielen en nog veel meer.
 
 
Vakantie Costa Rica Catarindo

Strand-vakantie in Costa Rica

Op zoek naar een turquoise zee en een verlaten, wit zandstrand? Het hele jaar door warm water, een ongeëvenaarde toeristische infrastructuur en ongelooflijk veel te zien!

Dát zijn de redenen waarom de stranden van Costa Rica stranden tot de beste in de wereld behoren. Ze zijn over 2 kusten verspreid: de Caribische kant en de kant van de Grote Oceaan. En aangezien bijna tweederde van Costa Rica’s landsgrenzen kust is, zijn er een heleboel stranden te ontdekken!
 
 
Vakantie Costa Rica Pura Vida

De vakantie van je leven

De ‘Pura Vida’-houding van de Ticos is besmettelijk. Logisch ook, want het is moeilijk om niet blij te zijn in dit paradijs op aarde . Wat daaraan zeker bijdraagt zijn de stranden in Costa Rica. Langs de noordelijke Stille Oceaan, in de provincie Guanacaste, heb je alleen maar goudkleurige zandstranden, wuivende kokospalmen en kobaltblauw water.

En over dat water gesproken: het is een warm bad vol van met zeeleven - felgekleurde vissen, manta's en koraalriffen vol bewoners. De perfecte plek om te snorkelen of duiken. Of, als dat een beetje te veel klinkt als hard werken, neem je een ultra-ontspannende spa-behandeling in de heerlijke hotel resorts langs de kust.

Als je vervolgens fris en uitgerust bent, ga je landinwaarts naar koffieplantages, rivieren en dichte bossen die oprijzen tegen nog steeds sluimerende vulkanen en nevelwouden vol met wilde dieren. Van vlinders tot luiaards en half slapende krokodillen: een droom voor natuurliefhebbers.

En als je van adrenaline houdt, kun je in Costa Rica talloze manieren vinden om de thuisblijvers ongerust te maken: aan touwen door de jungle zeilen, raften op wilde rivieren en paardrijden als een cowboy.

En na zonsondergang hoor je de beats van de 'marimba' en 'merengue' de nacht vanuit de open terrassen en restaurants. Het is maar een klein land, maar Costa Rica heeft werkelijk alles in huis om je een wereldvakantie te laten beleven…
 
 
Tamarindo

strandvakantie aan de noordelijke Pacific in Costa Rica

Vakantie Costa Rica in Tamarindo Vakantie Costa Rica in Tamarindo
Vakantie in Cahuita

stranden in het Cahuita National Park

Vakantie Costa Rica in Cahuita Vakantie Costa Rica in Cahuita
Manuel Antonio

en het water is het hele jaar door warm

Vakantie Costa Rica Zee Vakantie Costa Rica Zee
Duiken & snorkelen

verbluffend wat je hier onder water allemaal tegenkomt...

Vakantie Costa Rica snorkelen Vakantie Costa Rica snorkelen
Vakantie Costa Rica
 
 

Vakanties Costa Rica

Hotels- Tamarindo- Luxe reis- Huwelijksreis- Vliegticket- Honeymoon- Individuele rondreis- Strandvakantie- Last Minute- Stranden- Vakantie