rOndreis
Costarica.nl
Nederlandstalige service in Costa Rica Elke rondreis aanpassen naar wens Luxe rondreizen en aanbiedingen
 
Reizen door Costa Rica met een huurauto

Reizen door Costa Rica met een huurauto

Een huurauto is de perfecte manier om je door Costa Rica te verplaatsen. Je bent lekker flexibel en ook als kleine groep kunnen wij geschikte auto’s voor je regelen. Je rijdt een complete rondreis, bezoekt beide kusten en zal nog ruim onder de 1.500 kilometer blijven in 3 weken tijd. De wegen zijn doorgaans gewoon heel goed en het verkeer is relatief rustig.

In principe kun je met een simpel autootje prima uit, maar een klein terreinwagentje is aan te bevelen. Niet zozeer het feit dat deze 4-wiel aangedreven is, maar juist dat hij wat hoger ligt en bredere banden heeft, kan handig zijn.
 
 
Reizen door Costa Rica met een shuttlebus

Reizen door Costa Rica met de bus

Er is niet één openbare busmaatschappij voor heel Costa Rica, maar meerdere en elk van hen min of meer gespecialiseerd in routes naar bepaalde delen van het land. In San José hebben verschillende busmaatschappijen bijvoorbeeld hun eigen busstations, in andere steden is er meestal één gemeentelijke busstation waar alle bussen aankomen en vertrekken.

Rondreis-costarica.nl werkt daarom met speciale shuttlebussen. In de rondreis Comfortabel Costa Rica wordt je bijvoorbeeld met een shuttlebus van de ene naar de andere plaats gebracht. Een prima alternatief als je niet zelf met een huurauto wilt rijden. Deze shuttles hebben airco en halen je op bij het hotel en brengen je naar de volgende bestemming. Lekker ontspannen en genieten van de reis in een veilige en comfortabele bus van maximaal 20 personen.
 
 
Reizen door Costa Rica met binnenlandse vluchten

Reizen door Costa Rica: binnenlandse vlucht

Je kunt binnen Costa Rica ook al je afstanden met binnenlandse vluchten afleggen. Je vliegt dan meestal vanuit of via San José naar kleine vliegveldjes in het land. In de kleinere propellervliegtuigjes kun je niet al te veel bagage meenemen.

Een ander nadeel is dat je veel interessants van Costa Rica mist, dat je over weg of water wél tegenkomt: bijvoorbeeld tijdens de bootrip naar Tortuguero. In een aantal reizen (bijvoorbeeld als je de bouwsteen Corcovado toevoegt) is de vlucht van en naar Corcovado wel een goede optie.
 
 
Binnenlandse vluchten

alles is eigenlijk prima over de weg bereikbaar

Reizen door Costa Rica met binnenlandse vluchten Reizen door Costa Rica met binnenlandse vluchten
Met een huurauto

in Costa Rica de perfecte optie

Reizen door Costa Rica met huurauto Reizen door Costa Rica met huurauto
Reizen met openbare bussen

verschillende busdiensten per streek

Reizen door Costa Rica per bus Reizen door Costa Rica per bus
Reizen met shuttlebus

je wordt telkens afgehaald en gebracht bij de hotels

Reizen door Costa Rica per Shuttlebus Reizen door Costa Rica per Shuttlebus
Reizen door Costa Rica
 
 

Reizen door Costa Rica

Shuttle-service- Rental Car- Luxe reis- Huwelijksreis- Vliegticket- Nicaragua- Individuele rondreis- Vluchten- Vliegmaatschappij- Busreis- Autoverhuur